Altijd al je eigen tas
willen maken?

Een workshop tassen maken is een perfect dagje uit!
Dus kom naar het atelier in Haarlem en maak een mooie tas voor jezelf tijdens een gezellige, creatieve middag.

Workshop tassen maken

Volg een workshop tassen maken en maak zelf een tas van leer! In het atelier in Haarlem neem ik je stap voor stap mee in het hele proces zodat jij aan het einde van de dag naar huis gaat met je zelfgemaakte leren tas!

Tijdens de workshop ‘klein’ maak je een schoudertas of heuptas in een halve dag. Ben jij klaar voor het grotere werk? Tijdens een ‘grote’ workshop maak je een shopper of rugtas in een hele dag.

Wat anderen zeggen:

Hele leuke gezellige workshop waar een tasje uit gekomen is dat we beide heel vaak gebruiken en apetrots op zijn! Leuke plek, heerlijke koffie & taart en prima lunch om de hoek. Aanrader dus!

Astrid, kleine workshop

Bedankt voor de leuke dag, we hebben er echt van genoten! En de tassen worden al uitvoerig gebruikt ūüôā

Maaike, grote workshop

Het was een heel fijne zaterdag met een prachtig resultaat. Iedere keer als ik naar mijn tas kijk, kan ik bijna niet geloven dat ik die zelf heb gemaakt.

Ans, grote workshop

Zelf ontwerpen

Heb jij niet genoeg aan 1 dag workshop en wil je alles leren over het zelf ontwerpen en maken van een tas? 

In een prive cursus ontwerp je je eigen tas, leer je patronen maken en maak je onder begeleiding jouw eigen droom tas. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Sfeer proeven

Haarlemmer kweektuin

Het atelier

In de kas van het Kweekcaf√© in Haarlem heb ik een paviljoen gebouwd wat dienstdoet als mijn atelier. Hier maak ik alle tassen uit de collectie en geef ik workshops en cursussen. 

Je bent altijd welkom om eens te komen buurten!

Tot snel, Saskia

workshop leren tassen maken