Altijd al je eigen tas
willen maken?

Een workshop tassen maken is een perfect dagje uit!
Dus kom naar het atelier in Haarlem en maak een mooie tas voor jezelf tijdens een gezellige, creatieve dag.

Workshop tassen maken

Volg een workshop tassen maken en maak zelf een tas van leer! In het atelier in Haarlem neem ik je stap voor stap mee in het hele proces zodat jij aan het einde van de dag naar huis gaat met je zelfgemaakte leren tas of accessoire!

Tijdens de workshop ‘klein’ maak je een schoudertas in een halve dag. Ben jij klaar voor het grotere werk? Tijdens een ‘grote’ workshop maak je een shopper in een hele dag. Meer interesse in het ambacht? Tijdens de Wallet Workshop maak je een handgestikte, minimalistische portemonnee.

Wat anderen zeggen:

Hele leuke gezellige workshop waar een tasje uit gekomen is dat we beide heel vaak gebruiken en apetrots op zijn! Leuke plek, heerlijke koffie & taart en prima lunch om de hoek. Aanrader dus!

Astrid, kleine workshop

Bedankt voor de leuke dag, we hebben er echt van genoten! En de tassen worden al uitvoerig gebruikt ūüôā

Maaike, grote workshop

Het was een heel fijne zaterdag met een prachtig resultaat. Iedere keer als ik naar mijn tas kijk, kan ik bijna niet geloven dat ik die zelf heb gemaakt.

Ans, grote workshop

Sfeer proeven

Het atelier

In de kas van het Kweekcaf√© in de Haarlemmer Kweektuinen heb ik een paviljoen gebouwd wat dienstdoet als mijn atelier. Hier maak ik alle tassen uit de collectie en geef ik workshops en cursussen. 

Je bent altijd welkom om eens te komen buurten!

Tot snel, Saskia

workshop leren tassen maken

Do It Yourself – at home

Alvast thuis aan de slag? Met een DIY pakket maak je zelf, zonder ervaring of naaimachine, een mooi leren etui, plantenhanger of tasje!

In elk pakket zit een lapje leer, de fournituren die je nodig hebt en een link naar de uitgebreide video handleiding waarin ik je precies laat zien hoe het moet! En heb je niet alle tools in huis? No worries! Ik verkoop ook een DIY Toolkit met alles wat je nodig hebt.

DIY pakket etui

20,0025,00

DIY Toolkit

25,00