workshops

Kom jij je eigen leren tas maken tijdens een workshop? Een creatieve workshop met leer is een perfect dagje uit! 

In het atelier in Haarlem kun je verschillende workshops volgen. Maak een mooie, tas van leer op de naaimachine of kies voor een workshop ambachtelijk leerbewerken. 

Ik neem je stap voor stap mee in het hele proces zodat jij aan het einde van de dag trots naar huis gaat met je zelfgemaakte tas of accessoire!

WORKSHOP LEREN TAS MAKEN

Ga zelf aan de slag tijdens een workshop leren tas maken! Er zijn twee workshops waarin je een schoudertasje of een shopper maakt op de naaimachine. Wil je liever kennis maken met het oude ambacht? Kies dan voor een workshop ambachtelijk leerbewerken en maak een wallet of telefoontasje op traditionele wijze – handgestikt met de zadelsteek.

Wat anderen zeggen:

Hele leuke gezellige workshop waar een tasje uit gekomen is dat we beide heel vaak gebruiken en apetrots op zijn! Leuke plek, heerlijke koffie & taart en prima lunch om de hoek. Aanrader dus!

Astrid, kleine workshop

Bedankt voor de leuke dag, we hebben er echt van genoten! En de tassen worden al uitvoerig gebruikt ūüôā

Maaike, grote workshop

Het was een heel fijne zaterdag met een prachtig resultaat. Iedere keer als ik naar mijn tas kijk, kan ik bijna niet geloven dat ik die zelf heb gemaakt.

Ans, grote workshop

Sfeer proeven

Het atelier

De workshops tassen maken worden gegeven in het leeratelier in Haarlem.
In de kas van het Kweekcafé in de Haarlemmer Kweektuinen heb ik een paviljoen gebouwd wat dienstdoet als mijn atelier. Hier maak ik alle tassen uit de collectie en geef ik workshops leren tassen maken.

Je bent altijd welkom om eens te komen buurten!

Tot snel, Saskia

workshop leren tas maken

DIY pakketten met leer

Alvast thuis aan de slag? Met de DIY pakketten maak je zelf, zonder ervaring of naaimachine, een mooi leren etui, plantenhanger of tasje van echt leer!

In elk pakket zit een lapje leer, de fournituren die je nodig hebt en een link naar de uitgebreide video handleiding waarin ik je precies laat zien hoe het moet! En heb je niet alle tools in huis? No worries! Ik verkoop ook een DIY Toolkit met alles wat je nodig hebt.

DIY pakket schoudertasje

44,00

DIY pakket etui

20,0025,00

DIY pakket plantenhanger

22,50

DIY Toolkit

25,00