workshops

Leer over het ambacht in een workshop leerbewerken! Deze creatieve workshop met leer is een leuke dag uit en een mooie introductie in het vak.

Ik neem je stap voor stap mee in het hele proces zodat jij aan het einde van de dag trots naar huis gaat met je zelfgemaakte product.

WORKSHOP LEERBEWERKEN

Ga zelf aan de slag tijdens een workshop leerbewerken! Tijdens de workshop leer je de basis van het leerbewerken en een aantal handige kneepjes van het vak.

Je kunt kiezen uit twee workshops. Maak een wallet (keuze uit 2 modellen) of een telefoontasje op traditionele wijze – handgestikt met de zadelsteek.

Heb je al wat ervaring met leerbewerken en zoek je wat meer verdieping? Of wil je een eigen ontwerp komen maken onder begeleiding in het atelier? Het is ook mogelijk om een privé cursus te boeken.

Wat anderen zeggen:

Hele leuke gezellige workshop waar een tasje uit gekomen is dat we beide heel vaak gebruiken en apetrots op zijn! Leuke plek, heerlijke koffie & taart en prima lunch om de hoek. Aanrader dus!

Astrid

Bedankt voor de leuke dag, we hebben er echt van genoten! En de tassen worden al uitvoerig gebruikt 🙂

Maaike

Het was een heel fijne zaterdag met een prachtig resultaat. Iedere keer als ik naar mijn tas kijk, kan ik bijna niet geloven dat ik die zelf heb gemaakt.

Ans

Sfeer proeven

Het atelier

De workshops tassen maken worden gegeven in het leeratelier in Haarlem.
In de kas van het Kweekcafé in de Haarlemmer Kweektuinen heb ik een tiny house, hier maak ik alle tassen uit de collectie en geef ik workshops leren tassen maken.

Je bent altijd welkom om eens te komen buurten!

Tot snel, Saskia

workshop leren tas maken