Samenwerken?

Heb jij zin in een leuke samenwerking? Het lijkt me leuk om samen te sparren!

Er is veel mogelijk! Zoek je bijvoorbeeld een custom product voor je eigen merk of wil je een blog schrijven of één van mijn producten onder de aandacht brengen? Ik denk graag met je mee!

Kom langs in het atelier of stuur me een mailtje met al je vragen 🙂

 

Neem contact op

Affiliate programma

Voor influencers, bloggers en webshoppers maak ik gebruik van een affiliate programma. Je kunt je hiervoor online aanmelden en na goedkeuring van mijn kant kun je direct aan de slag. 

Heb je nog vragen of is er bepaald promotie materiaal dat je graag wilt ontvangen, bijv. voor je blog bericht? Neem contact op via hello@sasdevries.nl

Meld je aan

Hoe werkt het?

Na registratie ontvang je binnen 7 dagen bericht over je goedkeuring en uitgebreide informatie over het affiliate programma.

Vervolgens kun je via de partner-sectie linkjes genereren om klanten via jouw online kanalen naar sasdevries.nl te begeleiden.

Je ontvangt een commissie van 10% (excl. verzendkosten) over de omzet die je op deze manier genereert. Dit kan via social media, een blog, nieuwsbrief of webshop. 
Maandelijks ontvang je een credit-factuur van je verdiensten en wordt het bedrag op je rekening gestort. 

Je kunt alleen deelnemen aan het affiliate programma als je zelf een website hebt.  

Voorwaarden

De uitgebreide programma voorwaarden lees je hier: algemene voorwaarden 

Zakelijk maatwerk

Op zoek naar iets unieks voor je merk of bedrijf? Ik denk graag met je mee! 

Zo is het mogelijk om bestaande producten te laten personaliseren voor je bedrijf of een product op maat te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan leren schorten voor de bediening, leren producten met je eigen logo, relatiegeschenken, etc. Bekijk de B2B pagina voor meer informatie over maatwerk voor de zaak.

Business to business