maatwerk leren tas

Zoek jij de perfecte leren tas en wil je hem op maat laten maken? Of heb je een ontwerp in gedachten, maar kun je hem nergens in de winkel vinden? Kies dan voor een maatwerk leren tas en laat mij jouw ideale tas maken!

Cadeautip: een maatwerk tas is ook een heel origineel cadeau! Je kunt een cadeaubon geven voor een maatwerk tas of bijv. een design date plannen als verrassing!

tas laten maken

Een maatwerk tas is mogelijk vanaf €750 euro.
Op dit moment is er een wachtlijst van ±4 maanden. Uiteraard kun je wel alvast een afspraak plannen om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar beneden voor meer info over mijn werkwijze en mijn portfolio. 

Wil jij een leren tas laten maken? 

In mijn atelier houd ik mij voornamelijk bezig met maatwerk. Ik ontwerp en maak in opdracht een unieke tas speciaal voor jou. 

Naast tassen is het uiteraard ook mogelijk om andere lederwaren te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een portemonnee, laptophoes, telefoonhoesjes, etc.

Laat me weten wat ik voor jou kan maken!

Hoe werkt het?

Tijdens een afspraak in het atelier (video bellen kan ook!) bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. 
We kijken naar het ontwerp van je toekomstige tas, zowel qua design als functionaliteit. We hebben het daarnaast over de geschikte materialen zoals leer, voering en fournituren. 

Op basis van dit gesprek maak ik één of meerdere schetsen en een vrijblijvende offerte. Vervolgens zetten we samen de puntjes op de i zodat jij helemaal tevreden bent en het voor iedereen duidelijk is hoe de tas eruit komt te zien.

Alles akkoord? Dan ga ik voor je aan de slag! 

 

Neem contact op

Neem contact op

Ben jij enthousiast en wil je graag meer weten over de mogelijkheden om jouw tas te laten maken? Stuur me een berichtje, dan kunnen we een afspraak plannen!
  maatwerk door sas

  Het liefst maak ik alleen maar tassen op maat! Maatwerk is altijd anders. Van de eerste afspraak tot het uiteindelijke overhandigen van de handgemaakte tas op maat, ik vind het iedere keer weer leuk en inspirerend. 

  Een tas op maat maken betekent iedere keer weer een nieuwe puzzel. Bij het ontwerp ga ik altijd uit van de wensen van de klant. Ik hou zelf van minimalistisch design waarbij ik afwerking en oog voor detail belangrijk vind. Dat zie je ook terug in de maatwerk tassen die ik maak. Ik vind het leuk om in elke tas een kleine uitdaging te zoeken. Bijvoorbeeld door te kiezen voor bepaalde constructies, een type afwerking of een net anders dan anders oplossing voor bepaalde ‘problemen’. 

  Dat is ook meteen wat ik zo leuk vind aan maatwerk. Het uitwerken van een 3D ontwerp naar 2D patronen die vervolgens perfect in elkaar passen tot de uiteindelijke tas. Je kunt bij maatwerk niet eindeloos schaven aan een ontwerp of patroon, het moet in 1x goed en kloppend. Juist die uitdaging is wat ik leuk vind!

  leerkeuze

  De leerkeuze is een belangrijk onderdeel van hoe je tas er uit komt te zien. Kies je voor wat stoerder leer met een meer robuuste uitstraling, ga je voor verfijnd leer met een kleine korrel zoals kalfsleer of ga je voor iets unieks zoals duurzaam zalmleer?

  Voor je tas op maat kun je kiezen uit leer uit mijn eigen voorraad. Dit is veelal plantaardig gelooid leer en leer uit restpartijen. Daarnaast kun je ook met behulp van verschillende stalenboeken kiezen voor leer dat ik speciaal voor jou kan inkopen. Het liefst werk ik met duurzaam leer, lees hier meer over!

  tas laten maken van leer

  Een tas laten maken is altijd een goed idee! Hoe vaak heb je al een tas gekocht die het eigenlijk net niet helemaal is? Eentje waarvan je bij de aankoop eigenlijk al wist dat het leer niet helemaal jouw smaak is of de vakverdeling niet echt heel handig is. 

  Door een tas op maat te laten maken weet je dat je geen miskoop doet. De tas is immers gemaakt naar jouw wensen. Een maatwerk tas is natuurlijk wat duurder dan een kant-en-klaar model. De andere kant is dat een tas op maat veel langer gebruikt wordt omdat hij precies goed is. Daarnaast stop ik heel veel tijd, liefde en aandacht in elke tas om hem onverwoestbaar te maken en ervoor te zorgen dat jouw handgemaakte tas de rest van je leven meegaat. 

  zakelijk maatwerk van leer

  Ook voor maatwerk voor bedrijven kun je bij mij terecht! Denk bijvoorbeeld aan leren schorten voor de bediening, gepersonaliseerde leren producten met je eigen logo, relatiegeschenken, etc. Bekijk de B2B pagina voor meer informatie over maatwerk voor de zaak.