Retourneren

Niet blij met je bestelling? Jammer om te horen, maar uiteraard geen probleem!

14 dagen bedenktijd

Je kunt producten die je via de webwinkel hebt besteld binnen 14 dagen retourneren, mits in nieuw-conditie en in de originele verpakking. Als de 14 dagen bedenktijd verlopen zijn, stuur dan een mail naar hello@sasdevries.nl en ik zal mijn best doen om een passende oplossing te vinden. 

Zorg altijd dat je de pakbon toevoegt of doe er een briefje bij met je gegevens, dat maakt het een stuk makkelijker om de retour te verwerken.

Helaas is het financieel nog niet haalbaar om de verzendkosten van je retourpakket te vergoeden. Uiteraard krijg je wel zo snel mogelijk – in ieder geval binnen 14 dagen – het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. 

Verstuur je retourzending naar:

Sas de Vries – retouren
P.C. Boutensstraat 145
2025LC Haarlem

Ik adviseer je om je retourpakket te versturen met een track and trace code. Sas de Vries is niet verantwoordelijk voor schade, diefstal of verlies tijdens de retourzending van je bestelling. 

Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. 

Productiefouten en kleurverschillen

Alle producten van Sas de Vries zijn handgemaakt met veel liefde en aandacht. Om zeker te zijn van de kwaliteit wordt elk item gecontroleerd op fouten voordat ze het atelier verlaten. Mocht je toch een fout vinden, neem dan contact op via de mail hello@sasdevries.nl. Ik zal mijn best doen om je zo goed mogelijk te helpen. 

Leer is een natuurproduct, een levend materiaal. Er kunnen stretch-marks, littekens, poriën en kleine verschillen in kleur en dikte voorkomen. Dit zijn geen productiefouten, maar horen bij de karakteristieken van echt leer. 

Er wordt veel tijd gestopt in het zo realistisch mogelijk weergeven van de producten. Door verschillen in computerschermen kan de kleur echter afwijken van de kleur van het originele product.

PLANTAARDIG GELOOID LEER

Al het leer dat ik gebruik voor de Green Collection is plantaardig gelooid. Door het proces zal er met verloop van tijd een patina ontstaan. Dit betekent eigenlijk dat de kleur van het leer veranderd door gebruik en blootstelling aan zonlicht. Lichte kleuren worden daardoor donkerder terwijl donkere kleuren wat lichter kunnen worden. Dit is een normaal kenmerk van plantaardig gelooid leer en kan niet worden voorkomen. Kenners zullen hier juist de kwaliteit van het leer in herkennen.

Er wordt daarom geen garantie gegeven voor kleur veranderingen over tijd. 

Om gebruikssporen te minimaliseren helpt het om goed voor het leer te zorgen. Lees hier meer over. 

Reparatiewerkzaamheden

Mocht je je tas dusdanig intensief gebruiken dat er dingen gerepareerd moeten worden, dan help ik je graag met advies en kan ik een schatting maken van de kosten voor de reparatie. 

Neem hiervoor contact met me op via hello@sasdevries.nl . Verstuur je tas niet voor reparatie voordat je contact hebt opgenomen om samen de mogelijkheden te bepalen.