Ik heb altijd al een passie gehad voor doe-het-zelven, duurzaamheid en functioneel design.

Toch belande ik op de opleiding psychologie en studeerde ik af als neuropsycholoog. Na twee jaar werken in een ziekenhuis, kwam ik tot de conclusie dat dit het toch echt niet was. Ik wilde met mijn handen werken, een ambachtsvrouw worden en een eigen atelier opzetten. Kortom, mijn meisjesdroom achterna.

En ja, dromen komen niet uit tenzij je ervoor werkt.  Dus heb ik mijn baan opgezegd en maakte ik mijn eerste collectie leren tassen en mijn eigen website.

Inmiddels ben ik 4 jaar verder en heb ik een hoop bijgeleerd wat betreft het ambacht, maar ook als het gaat om het runnen van een bedrijf en dingen die ik daarbij belangrijk vind. 

 

Missie en visie

Ik geloof in slow fashion – in ambacht en duurzaam design. De tassen die ik maak zijn handgemaakt van ecologisch leer. Ik stop veel tijd in het ontwerpen van een tas die zowel esthetisch als praktisch is. Dat zorgt voor een tijdloos ontwerp waar je jaren blij mee kunt zijn.

Omdat ik het belangrijk vind dat je weet waar je tas vandaan komt en hoe hij gemaakt is, maak ik ze allemaal zelf. Bovendien kun je ook het leer terug traceren naar de biologische boerderij en de looierij.