Al ruim 2 jaar heb ik een atelier op het terrein van de Haarlemmer Kweektuinen. De plek is werkelijk fantastisch. Naast een heerlijk park met verschillende speeltuinen voor de kleintjes, vind je er de oude kassen van de Kweektuinen met verschillende duurzame ondernemers zoals Haarlems Hout een Yoga studio en het Kweekcafé.

Tot voor kort zat mijn werkplek in een zelfgebouwd paviljoen in de hoge kas van het Kweekcafé. Fantastische locatie, leuke collega ondernemers, goeie koffie en altijd een gezellige sfeer. Ondanks dat waren er ook wel wat nadelen aan mijn plekje. In de winter stond het ijs op de ramen en was het met een dubbele laag thermokleding en een terras heater vaak te koud en in de zomer is een kas ook niet de beste plek om te zijn..

Mijn werkplek was dus aan een upgrade toe.

De afgelopen weken ben ik daarom bezig geweest met bouwen in plaats van tassen maken! Samen met mijn schoonvader heb ik een Tiny House gebouwd naast mijn oude paviljoen. 

Ik blijf dus lekker in de kas, maar nu met iets meer comfort in een eigen, afsluitbare (en verwarmbare!!) ruimte. 

Inmiddels is alles verhuisd en zijn het alleen nog de puntjes op de i die ergens in de komende weken gedaan moeten worden. Ik ben super blij met m’n nieuwe stekkie.

Kom je een keertje buurten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×