DIY pakketten voor thuis

Creatieve thuis workshop
met de DIY pakketten

Op zoek naar een creatieve middag met vriendinnen, een nieuwe hobby of gewoon leuke dingen om te maken voor thuis? Met de verschillende DIY pakketten voor thuis volg je eenvoudig een creatieve workshop vanuit huis!

Een DIY pakket is ook een origineel cadeau voor elke creatieveling!

DIY PAKKETTEN

In het DIY assortiment vind je verschillende DIY pakketten voor thuis.
Een DIY (do it yourself) pakket is een zelfmaakpakket waarmee je lekker creatief aan de slag kunt. Zo kun je een DIY etui, tasje of plantenhanger maken van echt leer. Ik heb alles al voor je uitgezocht en de materialen verzameld. Je hoeft zelf alleen nog het leukste deel te doen: het in elkaar knutselen!

In elk DIY pakket vind je alle materialen en fournituren die je nodig hebt en een duidelijk video handleiding waarin ik je precies laat zien hoe het moet. Je hebt zelf nog een paar dingen nodig zoals een snijmat en hobbymes, maar mocht je dat niet in huis hebben dan verkoop ik ook een DIY Toolkit.

Hieronder vind je alle beschikbare DIY pakketten om thuis te maken. Wil je alvast weten hoe het moet? Scroll dan nog wat verder en bekijk alvast de video tutorials!

Wat anderen zeggen:

Geweldig mooi DIY tasje dat met goede beschrijving geleverd wordt. Ik heb een heerlijke middag geknutseld en draag het tasje heel veel.

May, DIY tasje

wat een fantastisch pakket, goede instructie en leuk om te maken!

Rianne, DIY etui

Superleuk om te doen! Het pakketje was al de helft van de voorpret en mooi verzorgd.

Sandra, DIY plantenhanger

DIY pakketten met leer

Video tutorial

De DIY pakketten zijn vrij simpel om zelf thuis te maken. In de duidelijke video tutorials laat ik je precies zien hoe het moet! Alvast even kijken hoe het moet? Check hieronder alvast alle tutorials 🙂

DIY pakketten voor thuis

DIY tasje van leer

DIY etui van leer

DIY plantenhanger van leer

Workshop leren tas maken

De DIY pakketten uitgespeeld en wil je meer met leer? In het atelier in Haarlem kun je ook een workshop tassen maken volgen! Ik neem je stap voor stap mee in het hele proces zodat jij aan het einde van de dag naar huis gaat met je zelfgemaakte leren tas!

Het aanbod bestaat op dit moment uit 4 verschillende workshops. Je kunt zelf op de naaimachine een schoudertasje of shopper maken van leer. Meer geïnteresseerd in het oude ambacht? Tijdens de ambachtelijke workshops maak je een minimalistische portemonnee of een telefoontasje van tuigleer op ambachtelijke wijze – met de hand gestikt.