DIY pakket – zonnebril etui

DIY leren zonnebril etui

DIY met leer

Wil jij graag zelf iets maken van leer? In de komende weken ga ik een kleine DIY serie doen met projecten van leer die je zelf thuis kunt maken. De eerste in deze serie is het DIY zonnebril hoesje. 

Door de Coronacrisis zitten we allemaal veel meer thuis. Goed moment dus om een nieuw project op te pakken en zelf de handen uit de mouwen te steken. 

Met dit DIY pakket maak je eenvoudig zelf een leren hoesje voor bijvoorbeeld je zonnebril. De maten van het etui zijn ook perfect voor pennen en potloden of bijvoorbeeld voor make-up of andere kleine spulletjes.

DIY zonnebril hoesje
DIY pakket leren etui

Zonnebril hoesje

Dit leren etui kan in principe iedereen maken, maar je hebt wel een voorsprong als je vaker met naald en draad hebt gewerkt. Je hebt geen naaimachine nodig. Het etui wordt met de hand, met enkele steken in elkaar gezet.

Het hoesje sluit met een leren bandje dat je om het het hoesje heen wikkelt. Je kunt eventueel een knoopje maken aan het uiteinde zodat het bandje niet zo makkelijk los raakt als je het hoesje in je tas gooit. 

Het pakket

Je krijgt bij dit DIY pakket een lapje leer, naald en draad, het patroon en een uitgebreide (video) handleiding.

Al het leer voor de DIY pakketten komt uit restpartijen uit de schoenen- en tassenindustrie. Zonde om weg te gooien natuurlijk en perfect om zelf mee aan de slag te gaan! Ik heb verschillende kleuren op voorraad, dus kies jouw favoriet en maak er iets moois van!

DIY pennenetui

Bestel een DIY pakket

Kies een kleur om een DIY pakket te bestellen. Als je zelf materiaal hebt liggen en alleen het patroon met de handleiding wil bestellen dan kan dat ook.

DIY pakket Patroon + handleiding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×