Workshop ambachtelijk leerbewerken – wallet

75,00

Zelf het ambacht leren? Tijdens deze workshop maak je een card holder of mini wallet op ambachtelijke wijze. De wallets worden met de handgestikt, écht handgemaakt dus!

Er is plek voor 4 deelnemers. De workshop wordt op vaste data gegeven en start om 10 uur. De workshops gaat door bij minimaal 2 aanmeldingen.

Scroll naar beneden voor meer info of kies hieronder een dag en boek je workshop!

Zijn jullie met z'n 4en en willen jullie zelf een datum kiezen voor de workshop? Dat kan! Stuur me een mailtje: hello@sasdevries.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.


Wat ga ik maken?

In deze ambachtelijke workshop maak je een minimalistische wallet van tuigleer. Er is keuze uit een card holder of mini wallet. Beide zijn geschikt voor pasjes en in de mini wallet kun je ook wat muntjes kwijt.

Het leer dat we tijdens deze workshop gebruiken is plantaardig gelooid tuigleer uit Toscane. Dit is stevig leer dat met de tijd steeds mooier en soepeler wordt. De wallets worden met de hand gestikt, helemaal ambachtelijk dus!

Kan ik dat ook?

Natuurlijk! Met of zonder ervaring, iedereen kan dit.

Doordat de groep uit maximaal 4 personen bestaat, is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Ik leg stap voor stap uit wat je moet doen en begeleid waar nodig. Je gaat aan het einde van de workshop dus sowieso met een trots gevoel én een ambachtelijke portemonnee naar huis.

Meer info

De workshop duurt ongeveer 3 uur. We beginnen om 10 uur met koffie/taart en het kiezen van je leer. Rond 13 uur zijn we klaar met de wallets.

De prijs is per persoon en inclusief materiaal en koffie/thee/taart verzorgd vanuit het Kweekcafé. Het is mogelijk om achteraf te lunchen bij het Kweekcafé. Dit is niet inbegrepen in de prijs, maar ik kan uiteraard voor jullie reserveren.

Waar en wanneer?

Mijn atelier bevindt zich in de kas van het Kweekcafé in Haarlem:

Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

Deze workshop wordt op vaste data gegeven (zie hierboven voor de verschillende data). Zijn jullie met een compleet groepje van 4, dan kun je ook buiten deze data om een dag / tijd reserveren. Neem hiervoor even contact op via het contactformulier hieronder.
  Datum

  vrijdag 4 november, vrijdag 11 november, zaterdag 19 november, vrijdag 25 november, zaterdag 3 december, vrijdag 9 december

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Workshop ambachtelijk leerbewerken – wallet” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  V & A

  Er zijn nog geen vragen

  Stel een vraag

  Je vraag wordt beantwoord door een winkelvertegenwoordiger of andere klanten.

  Deze site wordt beschermd door middel van reCAPTCHA en het Privacy Policy and Terms of Service van Google zijn van toepassing.

  Bedankt voor je vraag!

  Je vraag is ontvangen en wordt binnenkort beantwoord. Dien dezelfde vraag niet opnieuw in.

  Fout

  Warning

  Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je vraag. Meld het aan de sitebeheerder. Extra informatie:

  Voeg een antwoord toe

  Deze site wordt beschermd door middel van reCAPTCHA en het Privacy Policy and Terms of Service van Google zijn van toepassing.

  Bedankt voor je antwoord!

  Je antwoord is goed ontvangen en zal spoedig worden gepubliceerd. Voer geen nieuw antwoord in.

  Fout

  Warning

  Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je vraag. Meld het aan de sitebeheerder. Extra informatie:

  ×