fbpx

Workshop – tas maken

97,00

Maak je eigen tas! In deze workshop maak in je in ongeveer 4 uur een schoudertasje of heuptas in het atelier in Haarlem. Scroll naar beneden voor meer info of kies hieronder een dag en boek je workshop.

De workshop is te boeken voor 2 personen (prijs is per persoon). Ben je met meer of minder mensen, stuur me dan even een mailtje (hello@sasdevries.nl) dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Clear dates

Staat jouw datum er niet bij? Vul hieronder het contactformulier in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 
Ik neem contact op om samen het tijdstip te kiezen.

Maak je eigen tas!

In deze workshop maak je een schoudertasje of een heuptasje, helemaal zelf!

Wat maak je?

Je kunt grofweg kiezen uit een schoudertas of heuptasje. Je kunt het ontwerp op een aantal punten aanpassen naar je eigen smaak. Wil je een klep of een sluiting met een drukknoop of magneet? Vakje voorop of aan de binnenkant? En uiteraard kies je zelf je leer. Zo is je tas straks niet alleen zelfgemaakt, maar ook nog super uniek en helemaal jou!

Wat leer je?

Je hebt geen ervaring nodig, ik leg alles stap voor stap uit. In principe kun je alle stappen zelf uitvoeren, maar als je hulp nodig hebt dan help ik uiteraard. Aan het einde van de cursus weet je o.a wat schalmen en omboeken betekent en heb je je tas zelf op de naaimachine in elkaar gezet. Hoe leuk is dat!

Waar en wanneer?

De workshop duurt ongeveer 4 uur en kun je met 2 personen volgen (dat is dus bijna privéles!). Prijs is per persoon en incl. materiaal en een hapje en drankje.

Je kunt de workshop in een ochtend of middag doen, maar ook tussendoor een lunch plannen bij bijv. het Kweekcafé. Nadat je geboekt hebt neem ik contact op om samen een tijdstip te kiezen.

Staat jouw dag er niet bij? Neem contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Scroll naar beneden voor het contactformulier of bel me: 06 54 96 33 08

Het atelier zit in de kas van het Kweekcafé in Haarlem:
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

Nog vragen?

Heb je nog vragen of specifieke wensen? Stuur me een bericht via onderstaand contactformulier. Ben je er al helemaal uit? Boek een dag en maak iets moois voor jezelf. Tot snel!
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop – tas maken” te beoordelen

×