Workshop ambachtelijk leerbewerken – telefoontasje

129,00

Zelf het ambacht leren? Tijdens deze workshop maak je een telefoontasje van plantaardig gelooid leer. Je maakt niet alleen een mooi product, je leert ook verschillende technieken van het ambachtelijk leerbewerken zoals kanten afwerken en de zadelsteek.

Er is plek voor 4 deelnemers. De workshop wordt op vaste data gegeven en start om 10 uur. De workshop gaat door bij minimaal 2 aanmeldingen.

Scroll naar beneden voor meer info of kies hieronder een dag en boek je workshop!

Zijn jullie met z'n 4en en willen jullie zelf een datum kiezen voor de workshop? Dat kan! Stuur me een mailtje: hello@sasdevries.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.


Wat ga ik maken?

In deze ambachtelijke workshop maak je een minimalistisch telefoontasje van tuigleer met een paracord hengsel. Er is keuze uit verschillende kleuren leer en paracord.

Het leer dat we tijdens deze workshop gebruiken is plantaardig gelooid tuigleer uit Toscane. Dit is stevig leer dat met de tijd steeds mooier en soepeler wordt. De tasjes worden met de hand gestikt, helemaal ambachtelijk dus!

Kan ik dat ook?

Natuurlijk! Met of zonder ervaring, iedereen kan dit.

Doordat de groep uit maximaal 4 personen bestaat, is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Ik leg stap voor stap uit wat je moet doen en begeleid waar nodig. Je gaat aan het einde van de workshop dus sowieso met een trots gevoel én een ambachtelijk product naar huis.

Meer info

De workshop duurt ongeveer 4-5 uurtjes. We beginnen om 10 uur met koffie/taart en het kiezen van je leer. Rond half 1 is er een lunchpauze en rond 15u zijn we klaar met de tasjes.

De prijs is per persoon en inclusief materiaal en koffie/thee/taart verzorgd vanuit het Kweekcafé. De lunch is niet inbegrepen in de prijs. Het is mogelijk om tijdens de pauze te lunchen in het Kweekcafé, maar je mag ook eigen lunch meenemen.

Waar en wanneer?

Mijn atelier bevindt zich in de kas van het Kweekcafé in Haarlem:

Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

Deze workshop wordt op vaste data gegeven (zie hierboven voor de verschillende data). Zijn jullie met een compleet groepje van 4, dan kun je ook buiten deze data om een dag / tijd reserveren. Neem hiervoor even contact op via het contactformulier hieronder.
  Datum

  zaterdag 27 augustus – 10 uur, zaterdag 17 september – 10 uur, vrijdag 16 september – 10 uur, vrijdag 14 oktober – 10 uur, zaterdag 15 oktober – 10 uur, vrijdag 4 november, vrijdag 11 november, zaterdag 19 november, vrijdag 25 november, vrijdag 2 december, zaterdag 3 december, vrijdag 9 december, zaterdag 10 december

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Workshop ambachtelijk leerbewerken – telefoontasje” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  V & A

  Er zijn nog geen vragen

  Stel een vraag

  Je vraag wordt beantwoord door een winkelvertegenwoordiger of andere klanten.

  Deze site wordt beschermd door middel van reCAPTCHA en het Privacy Policy and Terms of Service van Google zijn van toepassing.

  Bedankt voor je vraag!

  Je vraag is ontvangen en wordt binnenkort beantwoord. Dien dezelfde vraag niet opnieuw in.

  Fout

  Warning

  Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je vraag. Meld het aan de sitebeheerder. Extra informatie:

  Voeg een antwoord toe

  Deze site wordt beschermd door middel van reCAPTCHA en het Privacy Policy and Terms of Service van Google zijn van toepassing.

  Bedankt voor je antwoord!

  Je antwoord is goed ontvangen en zal spoedig worden gepubliceerd. Voer geen nieuw antwoord in.

  Fout

  Warning

  Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je vraag. Meld het aan de sitebeheerder. Extra informatie:

  ×